SARLOTA ALBA CU FRUCTE DE PADURE

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 1 pahar cu fructe (mure, fragi, zmeura etc.)
– 2 foi de gelatina
– 100 g zahar pudra
– 1 pumn de migdale
– cateva picaturi de esenta de migdale
– 400 g iaurt degresat

MOD DE PREPARARE:
Se inmoaie foile de gelatina intr-un bol cu apa rece. Se pune pe foc, intr-o craticioara, zaharul si o lingura cu apa si cand s-a dizolvat zaharul, se incorporeaza in sirop gelatina stoarsa;
Se amesteca siropul cu iaurtul si cu esenta de migdale;
Se toarna in patru forme si se lasa 30 de minute la frigider ca sa se inchege;
Se spala si se scurg de apa fructele;
Se inmoaie formele (doar fundul) cateva secunde in apa fierbinte, se rastoarna sarlotele pe farfurioare, se aseaza pe mijlocul lor fructele, se presara cu felii de migdala si se servesc imediat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: