SALEURI

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 250 gr margarina
– 250 dr branza dulce de vaca
– 12 linguri faina
– 1 lingurita rasa de sare
– 1 ou
– cascaval ras

MOD DE PREPARARE:
Se faec coca din margarina, branza de vaca, faina si sare. Se lasa la rece cam 1 ora.Se imparte coca in 2-3 parti. Se presara faina pe masa si se intinde prima foaie de 1/2 cm grosime, restul de coca se lasa la rece.
Se bate oul intr-un castron. Se unge cu o pensula foaia cu ou batut, apoi se presara cascavalul ras. Se taie cu dosul lamei cutitului betisoare de 1 pe 10 cm.
Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se coc la foc mediu cam 15-20 min in cuptorul incalzit in prealabil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: