RULADA CU CREMA DE LAMAIE

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
Blat:
– 5 oua;
– 5 linguri cu zahar;
– 5 linguri cu faina;
– 2 linguri cu apa.
Crema:
– 200 g unt;
– 150 g zahar pudra;
– 250 ml lapte;
– doua linguri cu faina;
– zeama de la o lamaie.
MOD DE PREPARARE:
Albusurile se bat bine cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare, cu faina, apa si se toarna peste albusurile batute spuma. Cand compozitia s-a omogenizat bine se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit.
Pentru crema se amesteca pe foc laptele cu faina, pana se ingroasa. Cand s-a racit se amesteca si cu untul care a fost frecat bine cu zaharul pudra. Se picura putin cate putin zeama de lamaie, pana se omogenizeaza bine.
Dupa ce blatul s-a racit se unge cu crema de lamaie si se ruleaza.

Timp: preparare – 1 ora.
Recomandare:
Se poate imbraca in nuca de cocos sau zahar pudra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: