RAFAELO

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 250 g margarina Rama
– 250 g zahar pudra
– 250 g lapte praf
– 250 g nuca cocos
– 20 samburi nuca sau alune
– 2 foi Lica mari
– 2 sticlute esenta rom sau vanilie

MOD DE PREPARARE:
Intr-un vas se amesteca margarina cu zaharul,laptele praf cele 2 sticlute de esenta, 150g nuca de cocos si foile Lica rupte in bucatele;
Se amesteca foarte bine (sa fie un aluat omogen din care se pot forma bilute,daca mai este nevoie se mai poate pune putina apa) si se da la rece 30 min;
Se scoate de la frigider si se formeaza bilute in mijlocul carora se introduce cite o bucatica de nuca sau aluna, iar apoi se dau prin nuca de cocos ramasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: