PRAJITURA LAMBADA

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
Blatul
– 6 oua
– 200 g zahar
– 2 plicuri budinca de zmeura
– 1 plic praf de copt
– 100g faina
Crema
– 200g margarina
– 200g zahar
– 3 galbenusuri esenta rom
Glazura
– 3 albusuri
– 150g zahar

MOD DE PREPARARE:
Pentru blat: albusurile se bat spuma cu zaharul,apoi se pun galbenusurile unul cate unul, faina, praful de budinca si praful de copt. Se coace blatul la foc potrivit;
Pentru crema: se freaca margarina cu zaharul, se adauga galbenusurile si romul;
Peste blat se pune crema, apoi glazura obtinuta din mixarea albusurilor cu zaharul.
Tips:

Glazura se face batand ouale cu zaharul in baie de aburi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: