PRAJITURA IMPOSIBILA

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
Se ia un pahar de 225 ml ca masura.
– 4 oua
– 1 pahar faina
– 1 pahar zahar
– 2 pahare lapte(450 ml)
– 1 pahar nuca de cocos(100 gr)
– 125 gr margarina
– 1 zahar vanilat
– 1 plic praf de copt

MOD DE PREPARARE:
Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic- mediu 350 grade F.
Faina s ecerne impreuna cu praful d ecopt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. La sfarsit se pune si laptele dupa care se amesteca pana se incorporeaza. (NU VA SPERIATI CA ESTE PREA ASA LICHID ALUATUL , NU-I MAI TREBUIE FAINA).Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Prajitura este gata in aproximativ 40 min cand incepe sa capete o culoare aurie.Prajitura va avea si blat si crema(nuca de cocos se ridica la suprafata devenind cremoasa).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: