PLUM KAKE

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 4 linguri faina
– 200 gr unt sau margarina
– 200 gr zahar
– 1 plic drojdie uscata
– 4 oua
– 100 ml rom
– 250 gr fructe zaharisite

MOD DE PREPARARE:
Fructele zaharisite se pun in rom.
Untul se freaca bine cu zaharul, pe urma se adauga fructele din rom, se amesteca bine, apoi se adauga pe rand ouale, romul ramas si faina amestecata cu drojdia, se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la 180 grade.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: