PANDISPAN

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 300 gr zahar
– 200 gr faina
– 6 oua
– 1 plic praf de copt

MOD DE PREPARARE:
Se freaca zaharul cu galbenusurile pana se face spuma, se adauga treptat din albusul batut spuma, apoi faina amestecata cu praful de copt treptat mestecand mereu, apoi restul de albus, se mesteca pana se incorporeaza bine.
Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, apoi se toarna compozitia si se da la cupto la foc potrivit 45 min( dupa 20 min se intoarce tava).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: