GOGOSI

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 1 kg faina
– 350 gr zahar
– 500 ml lapte
– 4 oua
– esenta de vanilie
– drojdie
– ulei

MOD DE PREPARARE:
Se face o maia di drojdie cat o nuca, drofdia se dizolva in lapte la temperatura camerei si se pune faina sa fie subtire cala clatite( laptele si faina se iau din cantitatile de mai sus).
Dupa ce a crescut maiaua se pune peste faina ramasa, se adauga ouale amestecate, apoi se adauga laptele ramas amestecat cu zxaharul pe care l-am incalzit putin inainte. Si apoi framantam ca la paine intr-un vas mai mare, se mai adauga in timp ce se framanta 1 cescuta de ulei, esenta.
Dupa ce sa framantat bine se lasa sa dospeasca.( daca vi se pare prea moale aluatul se mai adauga faina).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: