ECLERE

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 200 ml ulei
– 300 ml apa
– 1 praf de sare
– 250 gr faina
– 5 oua

MOD DE PREPARARE:
Se pune la fiert apa, uleiul, si sarea pana da in clocot, se ia de pe foc si se pune faina toata odata mestecand continuu, apoi se mai pune la foc mic inca putin si se da la o parte lasandu-se la racit.
Dupa ce sa racit bine se adauga ouale unul cate unul mestecand continuu pana se incoporeaza toate, pe urma se pune in forma de ecler sau se formeaza in mana ( ca la mici) udandu-se mana dupa care cu o lingura se ia coca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: