CREMA DE ZAHAR ARS

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 6 oua
– 200 gr zahar + 3 linguri
– 1 L lapte
– 1 zahar vanilat

MOD DE PREPARARE:
Cele 3 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic.Cand incepe sa se topeasca se intoarce cratita astfel incat sa acopere uniform peretii cratitei. Se lasa sa se raceasca.
Se amesteca cu mixerul ouale, laptele, zaharul,vanilia si se pun in cratita peste zaharul ars. Se da la cuptor la foc mediu 30-40 min pana se intareste. Se servesterece de la frigider.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: