CIAMBELLONE

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 3 oua
– 9-10 linguri zahar
– 300 gr faina
– 200 gr ricotta( urda de vaca)
– 100 gr unt topit si racit
– 1 plic drojdie uscata

MOD DE PRAPARARE:
Se freaca ouale cu zaharul, apoi se adauga urda si se amesteca in continuare,pe urma se adauga treptat faina amestecata cu drojdia mestecand continuu, la final se adauga si untul topit si racit mestecand pana se omogenizeaza.
Se pune compozitia intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor 30-40 min la 200 grade C.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: