CHEC SIMPLU

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:

– 3 oua
– 10 lingui faina
– 1 cana zahar
– 1/2 cana de ulei
– 1/2 cana lapte
– 1 lingurita bicarbonat stins(praf de copt)

MOD DE PREPARARE:
Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga amestecand continuu uleiul si laptele cu praful de copt. Se bat albusurile spuma si se adaugala compozitie amestecand de jos in sus, apoi se adauga faina, se amesteca pana se omogenizeaza.
Se toarna compozitia in tava unsa si se da la cuptor la 180 grade 45 min.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: