BLAT SIMPLU

S-a publicat 18/10/2008 de GIORGIANA

INGREDIENTE:
– 4 oua
– 15 linguri zahar 10+5
– 100 ml ulei
– 15 linguri cu varf faina
– 1 lingurita bicarbonat stins(praf de copt)

MOD DE PREPARARE:
Galbenusurile se freaca cu 10 linguri de zahar, apoi se adauga restul de ingrediente si albusurile batute spuma cu 5 linguri de zahar.
Se amesteca incet pana se omogenizeaza compozitia.
Se toarna in tava unsa si se da la cuptorul incins la 180 grade.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: